Späť na zoznam článkov

Superfood plus, elita z prírody

 

100% čistá prírodná zmes „super potravín“, komplex 28 mimoriadne výživných a vyvážených prírodných zložiek v práškovej forme.

 

Organické a mimoriadne šetrne spracované zložky: mladý jačmeň, pšenica, spirulina, žihľava, chlorella, jablko, brusnice, čučoriedka, mrkva, acerola, červená repa, paradajka, špenát, kel, petržlen, klíčky brokolice, kapusty a karfiolu, cordyceps, reishi, shiitake a maitake sú zárukou bohatej porcie živín, vitamínov, minerálov a fytonutrientov, ktoré v súčasnej širokej ponuke rýchleho občerstvenia a ani v supermarketoch nenájdete. Green Power Superfood+ Vás zbaví prekyslenia, pomôže očistiť telo od ťažkých kovov a toxínov, dokonale vyživí bunky Vášho tela, posilní imunitu, dodá silu a mentálnu sviežosť. Základné tráviace enzýmy - amyláza, celuláza, lipáza a proteáza zabezpečia dokonalú vstrebateľnosť živín z príjmanej stravy.

Ako náš Superfood vznikol?

Pred desiatkami rokov mal Dr. Mitchell May veľmi vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej utrpel vyše 40 zlomenín, množstvo vnútorných poranení, poškodenia svalov aj motorických nervov dolných končatín. Hrozilo, že už nikdy nebude chodiť, on si to však nepripúšťal a robil všetko podľa pokynov kolegov lekárov aby sa z toho čo najskôr dostal. Najprv operácie, potom regenerácia a cvičenia. Práve na regeneráciu svalov a poškodených orgánov, na psychickú a fyzickú silu potreboval špeciálnu stravu. Začal kombinovať rôzne dostupné doplnky výživy, ale bolo nemožné skombinovať ich tak aby sa všetky vzájomne podporovali a poskytli tak maximálny efekt. On sám s podporou svojho liečiteľa a pár nadšených odborníkov sa teda pustil do skúmania rastlinnej stravy. Sledoval výživové a energetické vlastnosti, ako sa ktoré zložky spolu správajú a po rokoch vyvinul vyváženú zmes, komplexnú vnútrobunkovú výživovú a energetickú „bombu“. Tá sa v priebehu nasledovných rokov stala, aj vďaka zázračnej rekonvalescencii Dr. Maya, veľmi populárnou, a to tiež v kruhu športovcov, hercov či kolegov lekárov. Špeciálny tím vyváženú rastlinnú zmes stále upravuje a zdokonaľuje. Superfood+ je výsledkom 20 ročných skúseností Dr. Maya a jeho tímu odborníkov na zdravú výživu.

Čo všetko GPSF+ obsahuje

100% organický prášok z trávnych štiav je ako jeden z prírodných „super-potravín“ najdokonalejší a najvyhľadávanejší. Živá strava – obsahuje silné, enzymaticky bioaktívne zložky a cenný chlorofyl. Čistá pšeničná a jačmenná sušená šťava najvyššej kvality,  je bezlepková, bez obsahu maltodextrínu a žiadnych iných lacných nevýživných výplní.

Prášok zo šťavy z organickej zeleniny zmes Superfood+ nielen výživovo obohacuje, ale súčasne veľmi prirodzene jemne osladzuje. V našej zmesi sa nachádzajú za studena sušené šťavy z mrkvy, červenej repy a paradajky.

Na blahodarných účinkoch produktu GPSF+ majú vysoký podiel ovocné zdroje antioxidantov -  plody čučoriedok, brusníc a jabĺk.

Prášky zo 100% organicky čistých rias  Spiruliny a chlorelly predstavujú jedny z najviac koncentrovaných prírodných zdrojov bunkovej výživy a fytonutrientov.

Organické prášky z listovej zeleniny: čerstvý špenát, kel, petržlen a žihľava sa tiež sušia za studena. V našom špenáte sa vďaka tejto špeciálnej technológii zachová viac ako 700 ppm luteínu, ktorý je okrem antioxidačného účinku známy hlavne mimoriadne pozitívnym vplyvom na oči – zlepšuje ostrosť zraku a pôsobí proti únave.

Organický práškový extrakt z Aceroly so 100% prírodným vitamínom C: Green Power Superfood+ obsahuje 100% prírodný vitamín C – veľmi známy a účinný antioxidant chrániaci organizmus pred pôsobením voľných radikálov. Garantujeme čistotu prášku, nenachádza sa v ňom tak často využívaná syntetizovaná kyselina askorbová.

Superfood+ obsahuje 100% čisté organické klíčky z brokolice, karfiolu, kapusty . Renomovaný výskum zistil, že vďaka glukozinátom a sulforafanom môžu byť klíčky neoceniteľnými pomocníkmi pri podpore  zdravia a dlhovekosti.

100% prírodné a enzymaticky aktívne huby: Na fytonutrienty bohaté podhubie pochádza z tých najlepších ázijských liečivých odrôd. Naše reishi, maitake, shiitake a cordyceps huby sú pestované s maximálnou starostlivosťou, spracovanie prebieha opäť za studena aby boli zachované všetky živiny, aby prášok poskytoval najvyššiu podporu imunitného systému. V tradičnej čínskej aj tibetskej medicíne majú tieto huby široké využitie, napríklad ako podporné prostriedky pri liečbe onkologických alebo aj infekčných ochorení . Majú pozitívny vplyv na činnosť viacerých orgánov hlavne obličiek a pečene.

Bioaktívne enzýmy: čisto prírodné tráviace enzýmy amyláza, celuláza, lipáza a proteáza zabezpečia dokonalé strávenie všetkých zložiek z potravy.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY

Výživové hodnoty

v 100 g:

   % ODD* v 100g

v dennej dávke 9 g

% ODD v dennej dávke

Energia

346,3 kcal/1449,3 kJ

-

31,2 kcal/130,6 kJ

-

Bielkoviny

13,77 g

-

1,2 g

-

Sacharidy

69,23 g

-

6,2 g

-

Tuky

1,55 g

-

0,1 g

-

- z toho nasýtené mastné kyseliny

0,01 g

-

< 0,001 g

-

- transmastné kyseliny 

0,01 g

-

< 0,001 g

-

Vláknina

8,4 g

-

0,8 g

-

Výživové hodnoty

v 100 g:

   % ODD* v 100g

v dennej dávke 9 g

% ODD v dennej dávke

Sodík

0,075 g

-

< 0,001 g

-

Vitamín A 

1316 µg

165

118,6 µg

14,9

Vitamín B12

35,88 µg

1 435

3,2 µg

129,3

Vitamín C

108,9 mg  

136

9,8 mg

12,3

Vápnik

113,6 mg

14

10,2 mg

1,3

Jód

72,6 mg

48

6,5 mg

4,3

Železo

6,93 mg

50

0,6 mg

4,5

*ODD = odporúčaná denná dávka

     

Záruka kvality:

  • Vyrobené z organických zložiek
  • Kóšer certifikát (v súlade so židovskými predpismi)
  • Bez obsahu lepku
  • Spracované za studena (pri teplote cca 1,6° C)
  • Bez prítomnosti geneticky modifikovaných zložiek
  • Dokonalá ochrana bioaktívnych zložiek, fytonutrientov
  • Navrhnuté odborníkmi pre zdravie a výživu, vo vyváženej zmesi sa odzrkadľuje 20 rokov skúseností
  • Čisté prírodné zložky bez pridanej vlákniny a akýchkoľvek syntetických látok

V Superfood+ získate dokonale vyvážený doplnok stravy, s ktorým si môžete byť istí, že Vaše telo dostáva to najlepšie. Bohatý kokteil vitamínov, minerálov, fytonutrientov ako v tanieri plnom čerstvej zeleniny, teraz len v jednej čajovej lyžičke. GPSF+ významne obohatí Váš jedálniček, je možné ho miešať nielen s neperlivou vodou, ale pre spestrenie aj s čistou zeleninovou šťavou.

Na zdravie!


Späť na zoznam článkov